قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / طرز تهیه شیرینی مشهدی

طرز تهیه شیرینی مشهدی

 تهیه شیرینی مشهدی

طرز تهیه شیرینی مشهدی

مواد لازم:
آرد                     250 گرم (حدودا  دو لیوان سر خالی)
کره                      100 گرم(نصف لیوان)
تخم مرغ               یک عدد
پودر قند               60 گرم(حدودا1/3 لیوان سر خالی)
وانیل                   1/8 قاشق چایخوری
بکینگ پودر           1/4قاشق چایخوری
شربت بار               2 قاشق غذاخوری
مارمالاد                  به اندازه
پودر پسته،کنجد      به اندازه دلخواه

مواد لازم برای شربت:
شکر        نصف لیوان
گلاب      یک چهارم لیوان
آب        یک چهارم لیوان

طرز تهیه:

ابتدا شربت بار رو درست کنید به اینصورت که تمام مواد شربت رو با هم مخلوط کنیدو بمدت 20 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و از روی حرارت برداشته تا خنک شود…

کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند مخلوط و هم بزنید و بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و شربت را نیز اضافه و در آخر مخلوط بکینگ پودر و آرد را اضافه کرده و با دست کمی ورز داده و روی خمیر نایلون کشیده و بمدت 15 دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت دهید.
خمیر رو با وردنه به قطر 2 تا 3 میلیمتر باز کنید و قالب بزنید خمیر زیر شیرینی رو با قالب ساده و خمیر روی شیرینی رو با قالب میان تهی.
خمیر های قالب زده رو داخل سینی فر بچینید و در طبقه وسط فر با درجه 175 درجه سانتیگراد بمدت 15 دقیقه قرار دهید.

بعد از پخت یک طرف شیرینی مارمالاد بمالید و جفت کنید و در آخر هم با برس روی شیرینی ها کمی عسل یا شربت بمالید و داخل مغز های دلخواه بزنید تا به شیرینی بچسبد.

با این مقدار مواد حدود سی عدد شیرینی خواهید داشت که بعد از جفت کردن با مارمالاد حدود 15 عدد شیرینی مارمالادی یا همون مشهدی خواهید داشت.

به جای کره از روغن جامد نیز میتوانید استفاده کنید ولی اندازه روغن جامد  باید یک قاشق کمتر از کره باشد.

حتما پودر قند و آرد رو الک کنید.

از شکلات تخته ای آب شده یا پودر نارگیل برای تزیین شیرینی میتوانید استفاده کنید.

 شیرینی مشهدی

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *