قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / غذای اصلی / طرز تهیه مرغ مجلسی

طرز تهیه مرغ مجلسی

طرز تهیه مرغ مجلسی

طرز تهیه مرغ مجلسی


ابتدا مرغ را تکه تکه کرده ونمک وفلفل زده ودر روغن سرخ میکنیم.
موقع سرخ کردن مرغ حرارت باید زیاد باشد تا مرغ آب نیاندازد.
وقتی مرغ خوب سرخ شد پیاز خلالی درشت خرد شده وکمی زعفران وفلفل سیاه با یک لیوان آب بمدت یک ونیم ساعت با حرارت ملایم میپزیم.
سعی کنید آب زیاد نریزید چون خود مرغ هم آب پس میدهد این مرغ با آب کم پخته میشود.
برای دورچین غذا سیب زمینی خلالی خرد شده و سرخ شده و هویج رنده درشت شده و سرخ شده وپیاز خلالی خرد شده وسرخ شده را با زرشک تفت داده شده و کمی زعفران ونمک مخلوط وکمی تفت میدهیم.


استفاده از خلال بادام و پسته وخلال پرتقال شیرین شده دلبخواه هست.
این دورچین برای روی برنج هم مناسب هست.

طرز تهیه مرغ مجلسی طرز تهیه مرغ مجلسی طرز تهیه مرغ مجلسی

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش خوراک گوشت و سیب زمینی

مواد لازم: گوشت چرخ کرده            نیم کیلو پیاز متوسط                    دو عدد هویج خام رنده شده        …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *